Service

Spirado is tevens uw partner als het gaat om productontwikkeling.

Doordat Spirado alle disciplines op het gebied van metaalbewerking in huis heeft, zijn wij in staat om snel een prototype van het ontwerp te maken en zo nodig te testen. Samen met u ontwikkelen wij uw technische ideeën tot een product.

Hierbij kunt u uiteraard rekenen op een discrete en snelle aanpak. Wij ontwikkelen producten volgens een gefaseerd model, wat inhoud dat er standaard een aantal logische stappen genomen worden om op de juiste manier het productontwikkelingsproces te laten verlopen. Naast dit doorlopende proces, wordt er voortdurend getoetst en bijgestuurd om de doelstelling(en) te realiseren binnen de gestelde voorwaarden, zoals tijdspad, kosten en kwaliteit.

Als duidelijk uitgangspunt voor goede communicatie en projectmanagement wordt er altijd een projectplan met bijbehorend programma van eisen (PVE) opgesteld.

We werken bij Spirado met 3D CAD software van SolidWorks, waarin op eenvoudige en transparante wijze de ontwerpen uitgewerkt worden van 3D CAD model tot 2D CAD constructie- & productietekeningen.